Latest Movie :
Home » » Online Nabız 3 Filmini İzle,Pulse 3 izle (Türkçe Dublaj) Tek Parça İzle

Online Nabız 3 Filmini İzle,Pulse 3 izle (Türkçe Dublaj) Tek Parça İzle

{[['']]}



Yapım : Amerika Birleşik Devletleri.
Yapım Yılı : 2008
Türkiye Gösterim Tarihi : 4 Temmuz 2008
Yönetmen : Joel Soisson.
Yapımcı : Bob Weinstein, Ron Cosmo Vecchiarelli, Anant Singh, Harvey Weinstein, Michael Leahy ve Christian Agypt yapmışlardır.
Filmin Türü : Korku, Bilim Kurgu ve Gerilim türündedir.
Filmin Dili : Türkçe Dublaj.
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Brittany Renee Finamore, Jamie Bamber, Karley Scott Collins, Noureen Dewulf, Courtney Shay Young, Diane Ayala Goldner, Georgina Rylance, William Prael, Lynn Blackburn, Kaya Morri, Thomas Merdis, Chuck Vail, Jackie Arnold, David Addison Brown, Rider Strong, Laura Cayouette, Marcus M. Mauldin, Samantha Bell Leahy, Snowy Highfield, Todd Giebenhain ve Dodie Brown oynamışlardır.
İlk iki filme nazaran ciddi eleştiren alan Pulse 3 Filmi izleyicileri tarafından pek beğenildiği yapılan yorumlara göre söylenemez. Seyirciler, filmin türü ile bağdaşmadığını vurgulayarak, filmde ne korku, ne gerilim, ne de bilim kurgu’nun doğru işlendiği fikrine katılmıyorlar.
Nabız 3 Filmini Full ve Online Hd Görüntü Farkıyla Türkçe Dublaj Olarak Bedavaya izleyebilirsiniz, Nabız 3 Seyret, Pulse 3 izle.


Filmin Konusu : İstila üzerinden yedi yıl geçmiştir. Milyarlarca insan iletişim araçlarıyla yayılan hayaletler yüzünden ölmüş ve geri kalanlar ise yaşadıkları şehirleri terk edip hiç bir teknolojik aracın olmadığı kamplarda yaşamaya başlamışlardır. Justine, pis hiçbir teknolojik cihazın olmadığı mülteci kampında rüyalarındaki hayatı arayış içinde olan genç bir kızdır. Bir gün çalışan bir laptop bulur ve bu onun için, düşlediği hayatı bulma umudunu yeşerten adete Pandora’nın kutusu olmuştur. Laptopu açtığında, internette onun bu hayalini gerçekleştireceğini söyleyen gizemli bir adamla tanışır. Adam Justine’i terk edilmiş olan şehre gelmesi konusunda ikna eder. Justine korku dolu bu yolculuğa hayalini gerçekleştirmek umuduyla çıkar. Fakat şehre geldiğinde onu hiçte beklemediği bir sürpriz beklemektedir.






Sorunsuz Film izlemek için Tarayıcı olarak Google Chrome Veya Mozilla Firefox son sürüm kullanın.




Filmi izlemek için ekrana çıkan “Close Ad and Watch as Free User” yazısına bastıktan sonra, “Start Video Now” yazısına basmanız yeterlidir.


Not: Eğer ekranda kayıklık var gibi görünüyorsa, sayfayı yenilemeniz yeterlidir.


Hd Tek Parça Online İzle


Share this article :

Yorum Gönder

bunlarda ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film izle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by seo services in sri lanka