Latest Movie :
Home » » Harry Potter (5) ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Filmini Hd Tek Parça Türkçe Dublaj İzle,Harry Potter (5) and the Order of the Phoenix Hd Türkçe Dublaj İzle

Harry Potter (5) ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Filmini Hd Tek Parça Türkçe Dublaj İzle,Harry Potter (5) and the Order of the Phoenix Hd Türkçe Dublaj İzle

{[['']]}



Film Adı: Harry Potter (5) ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
Orjinal Adı: Harry Potter (5) and the Order of the Phoenix
Yönetmen(ler): David Yates
Senarist(ler): Michael Goldenberg , J.K. Rowling (Kitap)
Yapımcı(lar): David Heyman, David Barron
Yapım: 2007, İngiltere / ABD , 138 dk.
Gösterim Tarihi: 10 Ağustos 2007 (Türkiye)
Oyuncular: Daniel Radcliffe (Harry Potter) , Emma Watson (Hermione Granger) , Rupert Grint (Ron Weasley) , Jason Isaacs (Lucius Malfoy) , Ralph Fiennes (Lord Voldemort) , Brendan Gleeson (Alastor 'Mad-­Eye' Moody) , Gary Oldman (Sirius Black) , Mark Williams (Arthur Weasley) , David Thewlis (Remus Lupin) , Maggie Smith (Minerva McGonagall) , Julie Walters (Mrs. Weasley) , Bonnie Wright (Ginny Weasley) , Robert Hardy (Cornelius Fudge) , Michael Gambon (Albus Dumbledore) , Imelda Staunton (Dolores Umbridge) , Alan Rickman (Severus Snape) , Emma Thompson (Sybil Trelawney) , Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) , Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid)


Harry Potter (5) ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin konusu:
Dördüncü öğretim yılının sonunda Voldemort’un yeniden ortaya çıkışına varan olaylar ile Hogwards’ın bir öğrencisini kaybetmiş olmasının verdiği üzüntü, yeni senenin büyük bir korku ve gerginlikle başlamasına neden olur.
Sihir Bakanı Cornelius Fudge, Dumbledore’un Voldemord’un dönüşüne dair söylediklerine inanmamakta ve onu kendi mevkisine göz dikmekle suçlamaktadır. Gerçeklere inanmamakta direnen Sihir Bakanlığı’nın gerekli önlemleri almaması nedeniyle de, bütün büyücüler dünyası tehlike altındadır; öncelikle de Harry Potter!
Sihir Bakanlığı’nın Hogwards’taki olayları kontrol altında tutabilmek için okula gönderdiği Dolores Umbridge, Harry’nin ve okuldaki herkesin hayatını tam bir kabusa çevirecektir. Harry, kendisine inanan bir grup arkadaşı ile birlikte gizli gizli örgütlenmeye çalışsa da, artık her gün ayrı bir tehlike oluşturmaktadır. Çünkü Voldemort pusuya yatmış beklese de, büyüyen kötülüğün izleri her an hissedilmektedir.





Sorunsuz Film izlemek için Tarayıcı olarak Google Chrome Veya Mozilla Firefox son sürüm kullanın.



Filmi izlemek için ekrana çıkan “Close Ad and Watch as Free User” yazısına bastıktan sonra, “Start Video Now” yazısına basmanız yeterlidir.


Not: Eğer ekranda kayıklık var gibi görünüyorsa, sayfayı yenilemeniz yeterlidir.



Hd Tek Parça Online İzle


Share this article :

Yorum Gönder

bunlarda ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film izle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by seo services in sri lanka