Latest Movie :
Home » » Harry Potter (2) ve Sırlar Odası Filmini Hd Türkçe Dublaj full izle,Harry Potter (2) and the Chamber of Secrets Hd Tek Parça Tr Dublaj İzle

Harry Potter (2) ve Sırlar Odası Filmini Hd Türkçe Dublaj full izle,Harry Potter (2) and the Chamber of Secrets Hd Tek Parça Tr Dublaj İzle

{[['']]}




Film Adı: Harry Potter (2) ve Sırlar Odası
Orjinal Adı: Harry Potter (2) and the Chamber of Secrets
Yönetmen(ler): Chris Columbus
Senarist(ler): Steve Kloves , J.K. Rowling (Kitap)
Yapımcı(lar): David Heyman
Yapım: 2002, ABD , 161 dk.
Gösterim Tarihi: 29 Kasım 2002 (Türkiye)
Oyuncular: Daniel Radcliffe (Harry James Potter) , Rupert Grint (Ron Weasley) , Emma Watson (Hermione Granger) , Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid) , Richard Harris (Albus Dumbledore) , Alan Rickman (Severus Snape) , Maggie Smith (Profesör McGonagall) , Kenneth Branagh (Gilderoy Lockhart) , Warwick Davis (Profesör Filius Flitwick)




Harry Potter (2) ve Sırlar Odası filminin konusu:
Harry’nin mecburi ailesi Dursley’ler o yaz öylesine çekilmez olmuşlardır ki, Harry bir an önce okulu Hogwarts’a geri dönmek için can atmaktadır. Eşyalarını toplarken ortaya çıkan elf Dobby ise onu Hogwarts’a döndüğünde bir felaketle karşılaşacağı konusunda uyarır. Ne var ki Harry okuluna geri döner ve Dobby’nin kehaneti doğru çıkar.
Sırlar Odası’nın açılmasıyla ortaya çıkan karanlık bir güç, Hogwarts’takileri taşa çevirmeye başlar. Harry, hayatını tehlikeye atarak, Sırlar Odası’nın elli yıllık ölümcül gizemini çözmeye çalışır. Ve gerçekten de başına gelmedik felaket kalmaz.
Serinin bu ikinci bölümünde ünlü İngiliz aktör Kenneth Branagh’ın da Hogwarts’ın öğretmen kadrosuna katıldığını görüyoruz.







Sorunsuz Film izlemek için Tarayıcı olarak Google Chrome Veya Mozilla Firefox son sürüm kullanın.





Filmi izlemek için ekrana çıkan “Close Ad and Watch as Free User” yazısına bastıktan sonra, “Start Video Now” yazısına basmanız yeterlidir.


Not: Eğer ekranda kayıklık var gibi görünüyorsa, sayfayı yenilemeniz yeterlidir.



Tek Parça Hd Online İzle


Share this article :

Yorum Gönder

bunlarda ilginizi çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film izle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by seo services in sri lanka